Lecția 15 – SPORTURI

Jeanne

Am jucat foarte multe sporturi de echipă la școală, cum ar fi fotbal, volei și hochei. Dar nu sunt foarte rapidă sau puternică, așa că nu am putut lovi vreo minge cu forță. Deseori, membrii echipei mele râdeau de mine, așa că m-am oprit din a face sport de îndată ce am putut, pentru că mă supăra. Dar mai târziu am învățat că poți face mișcare fără alți oameni în preajmă. Acum merg uneori cu bicicleta, înot și alerg, dar întotdeauna pe cont propriu. Astfel nimeni nu se poate supăra pe mine când sunt înceată!

Laura

Când eram la școală, jucam sporturile pe care le puteam. Mi-a plăcut sportul și, de asemenea, mi-a plăcut să fiu membru al unei echipe. Am petrecut niște momente grozave împreună. Am călătorit la meciuri cu autobuzul și am organizat petreceri când am câștigat. După, am avut un accident de mașină groaznic în urmă cu trei ani și m-am rănit la picior. Încă nu este mai bine. M-a făcut cu adevărat nefericită. Singurul sport pe care îl pot practica este pescuitul. E atât de plictisitor! Dar un prieten de-al meu mi-a sugerat să mă duc cu barca (navigație). Sună distractiv, deci cred că o să încerc asta.

Thea

Nu mă deranjează sporturile de echipă. Sunt destul de bună la baseball și cricket, dar prefer să fac sport atunci când nu sunt mulți oameni care fac zgomot, râd și spun glume. De aceea îmi place să fac surf. Sunt doar eu, marea și alți câțiva oameni cărora le plac locurile liniștite și frumoase. Cred că mi-ar plăcea și echitația și schiul, din același motiv, dar acele sporturi sunt scumpe. Deja cheltuiesc mult călătorind pe diferite plaje cu placa mea.

PRODUCEREA DE TEXTE SCRISE/ORALE

Îți place sportul?

Care este sportul tău preferat?

Ce sporturi practici?

Cât de des?

De ce sportul este atât de important?Prezintă sportivul tău preferat.


spacer

Leave a reply